Kesätauko

Matin musiikkikoulun kevätlukukausi alkaa olemaan muutamaa viimeistä viikkoa lukuunottamatta lopuillaan. Ritaharjun ja Myllyojan yksiköissä soitellaan ja laulellaan vielä juhannusviikolla. Ohjelmassa on muun muassa omien äänitteiden työstämistä.

Kevään lopuksi oppilaita oli yhteensä 35. Kiitoksia teille kaikille luottamuksesta. On ollut mahtava saada olla osana niin monenlaisten perheitten musiikkikasvatusta. Mukaan on mahtunut upeita musiikkituokioita.

Kevät on ollut itselläni erittäin kiireinen sillä neljän täyden opetuspäivän lisäksi olen saanut kirjoitettua päättötyöni Oulun yliopiston kasvatustieteiden tiedekuntaan. Pro gradu -tutkielmani otsikoksi tuli ”Etäopetusta vai epäopetusta? Fenomenografinen tutkimus pop- ja jazz-soitonopettajien kokemuksista videovälitteisestä etäopetuksta.”

Ehkä tulevaisuudessa Matin musiikkikoulu laajentaa myös etäopetuksen puolelle. Ainakin tutkielmani perusteella etäsoitonopetus on sangen toimiva ratkaisu esimerkiksi syrjäseudun musiikinopetuksella. Graduni on luettavissa julkisesti osoitteessa http://jultika.oulu.fi/Record/nbnfioulu-201706022438 

Nyt jo tässä vaiheessa makoisaa kesää kaikille, syksyllä jatketaan koulujen alettua ja lukujärjestysten selvittyä.

t. Maisteri-Matti

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s